`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vans

Vans Sk8Hi

  • Vans Sk8Hi
  • Vans Sk8Hi
  • Vans Sk8Hi

Vans Sk8Hi

Tuotekuvaus Vans Sk8Hi

Sk8 Hei, Vans legendaarinen nauhat korkea top innoittamana klassista Old Skool, on kestävä kangas ja mokka ylä, kannustava ja pehmustettu nilkan, ja Vans vulkanoidaan allekirjoitus höpöttää ulkopohja.

Haluatko lisää muoti tuotteita Vans:lta? dressinn:sta, omasta muotiverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman muotituotteita, kuten Vans Sk8Hi. Tällä hetkellä Vans Sk8Hi on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki muotivarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Vans Sk8Hi

Sukupuoli
Kiinnitykset
Korkeus saappaat
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Pikatoimitus

-

Nopea toimitus upea tuote

Rakastan tuotetta

-

Sain juuri pakettiautot, olen onnellinen! Ja lukuun ottamatta he saapuivat omaan aikaansa ja kaikki oli hienoa !!! Kiitos paljon

Tennis

-

Erinomaiset kengät ... saapuminen kesti jonkin aikaa, mutta yleensä kaikki meni hyvin

Tennis

-

Kaikki meni hyvin. Huomaamaton tennis ja toimitus ajallaan

Kengät

-

ERITYISET TUOTTEET Hidas toimitus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje