`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tommy hilfiger

Tommy hilfiger Collar Detail Polo

Tommy hilfiger Collar Detail Polo

  • Tommy hilfiger Collar Detail Polo
  • Tommy hilfiger Collar Detail Polo
  • Tommy hilfiger Collar Detail Polo

Tommy Hilfiger Collar Detail Polo

Tuotekuvaus Tommy hilfiger Collar Detail Polo

Ruiskuta urheilullinen ilta viikonloppuasuihin tällä lyhyellä hihalla ja kauluksella yksityiskohtaisella poolomekolla, joka on valmistettu joustavasta puuvillapiikistä mukavan istuvuuden takaamiseksi.
Sävellys:
63% polyesteri.
34% viskoosia.
3% elastaania.


Tommy hilfiger Collar Detail Polo:een kuuluu Tommy hilfiger:n takaama valmistajan takuu. Tommy hilfiger:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme muotituotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. dressinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Tyttöjen vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Mekottuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Tommy hilfiger Collar Detail Polo

Hihatyypit
Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Kuluu erittäin hyvin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje