`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Superdry

Superdry Taylor Sweat

  • Superdry Taylor Sweat
  • Superdry Taylor Sweat

Superdry Taylor Sweat

Tuotekuvaus Superdry Taylor Sweat

Superdry-naisten Taylor-hikoiluhame. Tässä hameessa on joustava kiristysnauha vyötärönauha ja raidallinen Superdry-logo, jossa on yksityiskohtaisesti alaspäin. Valmistettu Superdry-logo-välilehdellä helmassa. Näyttää hienolta pari ja kouluttajat, jotka näyttävät tältä vuodelta.

Tekniset tiedot:

Materiaali: puuvilla 60%, polyesteri 40%

Hoito:

Pese: konepesu kylmä (30 ° c)

Bleach: Älä valkaisu

Kuiva: Älä kuivaa

Rauta: Iron Low

Kuivapesu: Älä kuivaa


Osta Superdry Taylor Sweat markkinoiden halvimmalla hinnalla! muoti verkkokauppamme, dressinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Superdry Taylor Sweat:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset muoti kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Superdry Taylor Sweat

Sukupuoli
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje