`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Superdry

Superdry Midi

Superdry Midi

Superdry Midi

Superdry Midi

  • Superdry Midi
  • Superdry Midi
  • Superdry Midi
  • Superdry Midi
  • Superdry Midi
  • Superdry Midi

Superdry Midi

Tuotekuvaus Superdry Midi

Superdry naisten midi reppu.

Pienempi versio klassisesta rinkasta, tämä laukku sisältää yläreunan kahvan, pehmustetun selän ja hihnat, lisää mukavuutta ja suurta päälokeroa.

Midi-reppu on myös pienempi, ulompi tasku, kaksi sivutaskua ja päättynyt nahkaisella Superdry-logo -merkkisellä etusivulla ja nappikuulokkeilla.

Puhdistus ja hoito:

Pyyhi kostealla kankaalla.Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Superdry Midi:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Superdry Midi:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla dressinn verkkokaupassa. Laajasta Reput valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia muotista täysin siemauksin. Nauti dressinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Superdry Midi

Sukupuoli
Ikä
BAG-tyyppi
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje