`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Superdry

Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2
  • Superdry Energy MA2

Superdry Energy MA2

Tuotekuvaus Superdry Energy MA2


Se on uusi ENERGY MA2 -vaellustakki , joka on suunniteltu sotilastyyliin vihreillä ja mustilla sävyillä. Se on valmistettu ulkopinnaltaan ja täytetty polyesterillä yhdistettynä nailoniin, elastaaniin ja puuvillaan, jotka antavat vaatteelle joustavuuden ja pehmeyden.

Siinä on erittäin kestävä koko vetoketju edessä. Sen hihansuut ja alareuna ovat joustavat paremman istuvuuden takaamiseksi, mustat värit korostavat sen uurrettua tyyliä.

Siinä on kolme taskua, kaksi sivuilla napsautusnapilla ja suojaläpällä ja toinen vasemmalla hihassa pienten esineiden suojaamiseksi.


Innoittamana klassinen armeijan kuluminen; tästä Energy MA2 -pommitakista tulee varmasti uusi suosikkitakki. Mukana päävetoketju, kevyt pehmustettu vuori ja kolme taskua.


Ominaisuudet:

Päävetoketju
Pehmustettu vuori
Kolme taskua
Ilmanvaihdon yksityiskohdat
Resorit hihansuissa ja helmassa
Brodeerattu logon yksityiskohdat


Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% nailonia

Jos haluat tietää lisää Superdry Energy MA2:sta tai muista Superdry-merkkisistä tuotteista Naisten vaatteet kategoriassa dressinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia muoti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita muotituotteita Superdry:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Superdry Energy MA2

Tuotetyyppi
Huppu
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje