`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Steve madden

Steve madden Uno

Steve madden Uno

Steve madden Uno

Steve madden Uno

  • Steve madden Uno
  • Steve madden Uno
  • Steve madden Uno
  • Steve madden Uno
  • Steve madden Uno

Steve Madden Uno

Tuotekuvaus Steve madden Uno

UNO-kenkä ylittää cowboy-siluetin piilotetulla joustavalla rei'ityksellä. Keinuta tätä hillittyä favoriittia farkkuminillä ja rypytetyllä ruudullisella paidalla, joka antaa maukkaan maun. Materiaali päällinen:

Nahka.

Korkokengän koron korkeus:

7,5 cm.
Jos haluat ostaa Steve madden:n parhaita Naisten kengättuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! dressinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Steve madden:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista muotituotteistamme, kuten Steve madden Uno. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Steve madden Uno kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Steve madden Uno

Korkeus saappaat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje