`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

SAXX Underwear

SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short

  • SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short
  • SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short

SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short

Tuotekuvaus SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short

Muut uimahousut juuri palvelivat.

Tutustu CannonBalliin, joka on ensimmäinen, joka on lyhyt, joka on varustettu BallPark-pussilla ™, jotta voit pitää sinut puhtaana hiekan, suolaisen veden ja aurinkovoidetta vastaan.

Nopeat tyhjennystaskut ja hengittävä verkkokotelo tuntuu siltä, että sinulla ei ole mitään lainkaan ilman laihtuvaa viittausta.

Päivitetty tällä kaudella pehmeämmällä, kevyemmällä kuorikankaalla ja täydellä joustavalla vetoketjulla.

SHELL: 100% nailon LINER: 77% nailonia, 14% elastaania, 9% polyesteria.

KUORI.

Häivytys kestää klooria ja suolavettä. Edessä vyötärönauha Ulkopuolinen vetoketju Nopea tyhjennysauha korjaustaskussa QUEST LINER.

Puolikompressointi soveltuu Anti-haju teknologia Nopea kuivuminen.

BallPark Pouch ™ Kolme D Fit ™ Flat Out -merkkiä.

SÄÄNTELY: 7´´ sisäosa, 17´´ ulkoosa LINER: 5´´ sisäosa.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään dressinn:ssa, omassa muotivarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Uimapuvuttuotteita suoraan SAXX Underwear:lta. Kysy meiltä lisää muotituotteista, kuten SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet SAXX Underwear Cannonball 2N1 Short

Uimapuvut
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava

-

erittäin mukava, suosittelen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje