`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puma

Puma Anzarun Lite Bold

Puma Anzarun Lite Bold

  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold
  • Puma Anzarun Lite Bold

Puma Anzarun Lite Bold

Tuotekuvaus Puma Anzarun Lite Bold

Anzarun Lite on perustettu Anzarun Lite -sovelluksen iteraationa perustamalla Anzarun pysyväksi nykyajan franchising-yhtiöksi. Tässä kenkässä on Anzarun DNA, verkon pohjan yläosa, kuten EVA-yksisole, ja tarjoaa siistin ilmeen täydellisen joka tilanteessa. Todellisen perimän lisäksi PUMA-muodon raidat ja kissan tuotemerkit korkohihnalla, joustava nauha 3D-painetulla PUMA-sanamuodolla tuo uutta ja jännitystä. SoftFoam + -sohvapanos tarjoaa erinomaisen pehmusteen ja optimaalisen mukavuuden joka päivässä.


Tekniset tiedot:

Välipohja: imeva
Ulkopohja: eva
Yläosa: mesh

Jos etsit korkealaatuisia Sneakers tuotteita, siinä tapauksessa Sneakers täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Puma Anzarun Lite Bold:a, jonka tämänhetkinen hinta on 46.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. dressinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia muoti varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Puma Anzarun Lite Bold:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Puma Anzarun Lite Bold

Sneakers
Kengän leveys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvin kaunis

-

Hyvää vastinetta rahalle. Erittäin mukava, mutta ne likaantuvat.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje