up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Poikien vaatteet

Poikien vaatteet muoti

Tee ostoksia valtavassa Poikien vaatteetn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Poikien vaatteet

Esiteltävät tuotteet Poikien vaatteet

Mitkä ovat poikien vaatetrendit?

Bodyt, puvut ja setit

Bodi on yksiosainen, ihoa tiukka puku, joka sisältää rungon ja haaran sekä harvoin raajat, kämmenet ja varpaat. Haalari on yksiosainen vaate, jossa on tuppeja ja jalkoja ja yleensä ilman kokonaisia peitteitä jaloille, käsille tai päähän. Voit ostaa Bodysuits, Jumpsuits, Suits, and Sets merkkejä, kuten Superdry , Adidas originals , Jack and Jones , Nike , New Balance , Vans , Puma Select .

Takit, takit ja parkat

Takki on vaatekappale, jota sekä miehet että naiset kantavat ylävartalossa lämmön tai tyylin vuoksi. Parka on eräänlainen turkki, jossa on katos, yleensä päällystetty turkilla. Takki on vaate ylimmälle vartalolle, joka yleensä ulottuu lonkan alle. Voit ostaa takkeja, takkeja ja parkoja Superdryltä, Adidas originalsilta ja Jack and Jonesilta.

Housut

Housut ovat vyötärönauhasta nilkkoihin kuljetettavat vaatekappaleet, joissa on molemmat jalat erikseen eikä kangasta, joka ulottuu molempien jalkojen yli. Housut kuuluvat joko a on päällysvaatetarvike, joka käsittää kehon alaosan ja jossa on erillinen jako jokaiselle jalalle. Voit ostaa housuja parhailta Dressinn merkeiltä.

Paidat, t paidat ja poolopaidat

Paidat, t paidat ja poolopaidat ovat poikien vaatteita. Paitoja käytetään toimistossa sekä muotituotteita. T paitoja käytetään rentoihin tapahtumiin ja myös päivittäiseen käyttöön. Ihmiset käyttävät pikeepaitoja eri urheilulajeihin, kuten tenniseen ja poloon. Voit ostaa paitoja, t paitoja ja poolopaitoja tuotemerkeiltä, kuten Nike ja Puma Select.

Neuleet, puserot ja hupparit

Neuleet, puserot ja hupparit ovat talvivaatteita. Villapaita on osa vaatteita, yleensä pitkät hihat, jotka on rakennettu kudotusta tai villasta, ja joka sisältää yllä olevan kehon osan. Hupparissa on usein muhvi, joka on ommeltu syvemmälle etuosaan. Huppari on ilman korkkia ja valmistettu pehmeästä ja lämpimästä kankaasta.

Lisää pojan vaatteista

Lisätietoja poikien vaatteista sisältää uimapuvut ja urheilupuvut alusvaatteet ja sukat liivit pyjamat. Uimapukuja käytetään uimiseen ja urheilupuku on urheiluvaatteita, joita käytetään radalla. Alusasut ja liivit ovat alusvaatteita. Pyjama käytetään vapaa ajan asusteena kotona tai kuntoiluun. Voit ostaa uimapuvut ja urheilupuvut Alusvaatteet ja sukat Liivit pyjamat Superdryltä, Adidas originals, Jack and Jones, Nike, New Balance, Vans, Puma Select.

clouse menu Sulje