up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitkä poolopaidat sopivat paremmin lapsille?

Poolopaidat

Pikeepaita on eräänlainen paita, joka sisältää kauluksen, halkionauhan, jossa on kaksi tai kolme painiketta, ja mielivaltaisen ilmataskun. Pikeepaidat ovat yleensä lyhythihaisia; polo pelaajat ottivat ne käyttöön. Poikien poolopaitoja voidaan käyttää myös vapaa ajan asusteina. Voit ostaa pojille tarkoitettuja poolopaitoja Timberland , Lacoste , Adidas , Tommy Hilfiger .

Vinkkejä pikeepaidan valitsemiseen

1. Pikeepaidan takahelma ei saa pudota alemmaksi kuin housujen tai farkkujen takataskut. Se ei saa olla korkeampi kuin helma ja syvempi kuin useita tuumaa vyöviivan alla.
2. Pikeepaidan päätteen hihanpituuden tulee olla noin puolivälissä hauislihaksen alla, eikä se saa ulottua yli kaksi kolmasosaa pidemmälle käsivartesi alle.
3. Kaiken kaikkiaan ihanteellisen poolopaidan on varmistettava, että se on lähellä vartaloasi.
4. Sen on muistutettava asennettua, mutta se ei saa näyttää liian tiukalta. Muista, että mitä sovitettu lomake, sitä huolellisempi istuvuus, mutta et myöskään vaadi sitä ihoa tiukasti.
5. Kun se tulee valitsemaan suosikki poolopaidasi, on tärkeää varmistaa, että valitset sopivan kankaan. Nykyään poloita valmistetaan monenlaisista materiaaleista polymeroidusta luonnonmateriaaliin.
6. Kangaskoostumuksella on myös rooli poolopaikan valinnassa. Polo paitojen tunnetuimmat neulomallit ovat pique ja jersey neuloksia.


clouse menu Sulje