`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Oakley

Oakley Icon Backpack

  • Oakley Icon Backpack
  • Oakley Icon Backpack

Oakley Icon Backpack

Tuotekuvaus Oakley Icon Backpack

Icon-reppumme toimii erinomaisesti kaupunkiliikenteessä liikkumisesta suosikkireitin vaellukseen. Kova Cordura®-kangas ja kestävä, tiheä kumitettu pohjapaneeli tarjoavat suojan elementeiltä, kun taas viisi vetoketjullista taskua ja tarranauhat sivuilla auttavat pitämään vaihteet käden ulottuvilla. Tilava sisustus, avoimet paneelitaskut, ergonominen kädensija ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat tekevät tästä reppusta mukavan ja erittäin toimivan.

Tekniset tiedot:

93% nailonia

7% PVC: tä


Oakley Icon Backpack:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt dressinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Oakley Icon Backpack:lla on Oakley:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Reput kategorian Matkalaukut tuotteilla.

Ominaisuudet Oakley Icon Backpack

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje