`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

North sails

North sails Prada Howick

North sails Prada Howick

North sails Prada Howick

North sails Prada Howick

North sails Prada Howick

  • North sails Prada Howick
  • North sails Prada Howick
  • North sails Prada Howick
  • North sails Prada Howick
  • North sails Prada Howick
  • North sails Prada Howick

North Sails Prada Howick

Tuotekuvaus North sails Prada Howick

Ominaisuus:

Normaali istuvuus


Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% RCY PL


Teknologia:

Hengittävä:
Hengittävät vaatteet ovat ilmaa läpäiseviä, joten hyöty on hyödyllisintä fyysisen toiminnan aikana, kun kehon lämpö on lisääntynyt vaatteiden sisällä. Kankaan hengittävyys mahdollistaa mokosuurihöyrynsiirron (MVT) tai vaatteiden sisällä olevan kostean kostean ilman kapasiteetin. vaatteet sisälle

Vedenkestävä:
Näiden vaatteiden tarkoituksena on suojata kulutusta ankarimmilta olosuhteilta. Vedenpitäviä vaatteita ei yksinkertaisesti valmisteta vedenpitävällä kankaalla vedenpitävyyden saavuttamiseksi. Elementit Yleensä tämä saavutetaan saumateipillä, joka sulkee saumat saumat vedestä tunkeutumisesta, turvalliset mansettisuljetukset, myrskynvarret, vetoketjut, suojatut suojat ja kestävät huput tarjoavat lisäyksiä vedenpitäviin suojauksiin
Tutustu nyt muoti valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja North sails-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. dressinn:sta, omasta muoti verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia North sails tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: North sails Prada Howick. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet North sails Prada Howick

Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje