`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

North sails

North sails Graphic

North sails Graphic

North sails Graphic

North sails Graphic

  • North sails Graphic
  • North sails Graphic
  • North sails Graphic
  • North sails Graphic
  • North sails Graphic

North Sails Graphic

Tuotekuvaus North sails Graphic

Tekniset tiedot:

Sävellys:
100% orgaanista yhteistyötä


Teknologia:

Maailmanlaajuinen orgaanisen tekstiilin standardi:
GOTS-sertifikaatti takaa kuluttajalle, että orgaaniset kuidut saadaan noudattamalla tiukkoja ympäristö- ja sosiaalistandardeja, joita sovelletaan kaikissa tuotannon vaiheissa luonnonkuitujen korjuusta lopputuotteen merkintöihin, kieltämällä myrkyllisten torjunta-aineiden käyttö, synteettiset lannoitteet ja muuntogeeniset siemenet.

Luomupuuvilla:
Tämä vaate on valmistettu luomupuuvillasta, GOTS- ja OEKO TEX 100 -sertifikaateilla. North Sailsissä haluamme työskennellä luonnon kanssa, emme sitä vastaan. Perinteisellä puuvillanviljelyllä on merkittävä ympäristövaikutus, kun taas luomupuuvilla poistaa myrkyllisten kemikaalien käytön ja tarjoaa tasapainoisemman tavan tuottaa puuvillaa, joka ottaa huomioon koko ekosysteemin: ympäristön, viljelijät ja heidän yhteisönsä.Ostamalla North sails Graphic:n, voit olla varma muotivarusteidesi laadusta. Lisäksi, dressinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi muotikaupaksesi ja keskity North sails-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. muoti asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet North sails Graphic

Kaula tyyppi
Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje