up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Naisten kengät

Naisten kengät muoti

Tee ostoksia valtavassa Naisten kengätn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Naisten kengät

Esiteltävät tuotteet Naisten kengät

Vinkkejä oikean kengän valitsemiseen joka tilanteeseen

Vene kengät

Veneen kengät ovat yleensä kangasta tai nahkaa, joiden pohja on kumia. Venekengät on tarkoitettu käytettäväksi veneessä. Siping leikkaus on jaettu pohjaan pitämään kiinni liukkaalla kannella; nahkakoostumuksen on öljyn käytön lisäksi tarkoitus kestää vettä; ja on erittäin kestävä.

Saappaat ja saapikkaat

Saappaat ja saapikkaat ovat jalkineet, jotka peittävät koko jalan ja ulottuvat nilkaan tai jopa polveen asti. Nyt on olemassa monia saappaiden ja saappaiden tyylejä, jotka ovat avoimia tai suljettuja varpaita ja monia muita muotoja, joillakin saappailla ja saappailla on jopa pohjat tai joillakin korot.

Sandaalit

Sandaalit ovat rento jalkine, jonka pohja on kiinnitetty käyttäjien jalkaan nauhoilla, jotka kulkevat jalkapöydän yli ja nilkan luun läpi. Sandaalit voivat myös olla kantapää. Voit ostaa sandaaleja Levis , Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Kengät

Kenkä on jalkine, joka on suunniteltu säilyttämään ja tukemaan yksittäistä jalkaa. Kenkiä käytetään myös muodin ja tyylin osana. Kenkien malli on muuttunut suuressa määrin kulttuurista kulttuuriin ja kulttuurista toiseen, ja ominaisuudet ovat aiemmin sitoutuneet toimimaan.

Tossut

Tossut ovat erilaisia sisäjalkineita, jotka liukuvat vaivattomasti jalkasi päälle ja pois. Voit suosia kävelemistä paljain jaloin, paitsi sen erittäin kylmässä, siinä tilanteessa käytät tossuja. Tossut ovat mukavat, ja ne ovat myös usein kuumia. Nimi on peräisin siitä, että voit laittaa tossut vaivattomasti päälle tai pois.

Lenkkarit

Kiinteitä tai renkaita kumipohjaisia jalkineita kutsutaan lenkkariksi. Lenkkarit on rakennettu harjoitteluun ja peleihin, mutta ne ovat myös hyvin tuttuja päivittäisiä kenkiä, koska ne ovat niin käteviä. Lenkkarit ovat kuuluisia äänettömistä kumipohjistaan, jotka ovat ihanteellisia hiipimiseen. Voit ostaa lenkkarit Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , Puma Select .

Lisää naisten kengistä

Lisävarusteet: Naisten kenkien lisävarusteisiin kuuluvat nauhat, kiinnikkeet ja pohjalliset.
Puukengät: Puukengät ovat eräänlaisia jalkineita, joita käyttävät ihmiset, jotka työskentelevät pitkiä aikoja jaloillaan.
Espadrillit: Espadrillit ovat epävirallisia, köysipohjaisia, sileitä kankaita ja joustavia pohjallisia kenkiä.
Varvastossut: Varvastossut ovat eräänlainen sandaali, jota käytetään yleensä eräänlaisena rentoina kulumina.
Balettipumput: Balettipumput ovat naisten kenkiä, joilla on hyvin ohut kantapää tai ei kantapäätä ollenkaan. Sama kuin naisten balettikengät.


clouse menu Sulje