up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Miesten kengät

Miesten kengät muoti

Tee ostoksia valtavassa Miesten kengätn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Miesten kengät

Esiteltävät tuotteet Miesten kengät

Miksi pukeutumiskengillä on merkitystä miesten tyylillä?

Vene kengät

Venekengät ovat yleensä kangasta tai nahkaa, joissa on merkitsemättömät kumipohjat, jotka on tarkoitettu veneeseen. Pohjaan on kaiverrettu laminaattimalli, joka pitää kiinni märällä lattialla; nahkakoostumus yhdessä öljyn käytön kanssa on tarkoitettu kestämään vettä; ja ompeleminen on erittäin kestävää.

Saappaat ja saapikkaat

Saappaat ja saapikkaat ovat erityisiä jalkineita. Ero saappaiden ja saapikkaiden välillä on niiden pituus. Saappaat ovat pienempiä ja niiden pitäisi päättyä ihanteellisesti suoraan nilkkaasi, kun taas saappaat päätyvät yhdestä neljään tuumaa nilkkaasi ylöspäin.

Sandaalit

Sandaalit ovat avoimia jalkineita, mukaan lukien pohja, joka on kiinnittynyt käyttäjän jalkaan nauhoilla, jotka kulkevat jalan yli ja nilkan läpi. Sandaalit voivat myös pitää kantapäätä. Sandaalit välittävät jalkasi pään paljastettuna.

Kengät

Kenkä on jalkine, joka on suunniteltu säilyttämään ja ylläpitämään ihmisen jalkaa. Kenkiä käytetään myös koristeena ja tyylinä. Kenkien muotoilua on muutettu erittäin paljon käytännön kautta ja perinteistä perinteeseen, ja esityksiä on aiemmin tehty.

Lenkkarit

Lenkkarit ovat kenkiä, jotka on tarkoitettu pääasiassa urheiluun tai muuhun dynaamiseen harjoitteluun, mutta joita käytetään nykyään myös yleisesti päivittäiseen rentoon käyttöön. Niitä käytetään myös muotina, koska ne parantavat persoonallisuuttasi. Niitä on eri kokoja ja värejä.

Lisää miesten kengistä:

Kengän tarvikkeet ovat erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä. Voit ostaa näitä asusteita Levis, Jack and Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadrillit, varvastossut, puukengät, tossut ovat useampia kenkiä.

clouse menu Sulje