up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Meikki

Meikki muoti

Tee ostoksia valtavassa Meikkin valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Meikki

Esiteltävät tuotteet Meikki

Vinkkejä meikin käyttöön

Jokainen nainen rakastaa meikkiä ja luultavasti he säilyttävät paljon tavaraa kauneuslaatikoissaan. Kokoelma kauneudenhoitotuotteita ei kuitenkaan riitä, sinun on opittava joitain perustaitoja, jotka auttavat sinua luomaan halutun ilmeen. Katso alla muutamia vinkkejä meikin käyttöön;

Lisätarvikkeet

Kosmetiikkateollisuuden kasvun myötä löydämme markkinoilta valtavan valikoiman kauneus ja ihonhoitotuotteita. Yhdessä meikki kasvoja, silmät, huulet ja kynnet, on olemassa suuri joukko meikki lisävarusteita, sinun täytyy olla omassa kauneustuotepakkaus. Esimerkiksi ripsien kiharrin, sekoitussienet, harjat, vuoraukset, kynsien viilaajat ja pinsetit jne. Nämä pienet työkalut ovat todella käteviä ja auttavat sinua saavuttamaan ammattimaisen ilmeen jopa kotona.

Silmät

Viime aikoina olemme nähneet merkittävän korostuksen silmämeikkiin. Meikkitaiteilijat ovat ottaneet käyttöön runsaasti silmämeikkityylejä, joita voit tehdä eri tapahtumien ja sosiaalisten kokoontumisten mukaan, kuten savuiset silmät, hohtavat silmät, kissan silmät ja kaltevuus. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley ja Filorga ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia meikkituotteita ja tarvikkeita.

Kasvot

On muutamia vinkkejä, jotka sinun on pidettävä mielessä, kun käytät meikkiä kasvoillesi. On aina hyvä aloittaa kosteusvoiteella. Käytä hyvälaatuista kosteusvoidetta valmistellaksesi ihoasi muita tuotteita varten. Käytä sitten pohjamaalia ja nestemäistä pohjaa tasaisen pohjan tekemiseen. Käytä peitevoide korostaa ominaisuuksia. Ja lopuksi levitä säätiöjauhe pohjan asettamiseen. Sinun pitäisi myös levittää poskipunaa ja korostuskynää saadaksesi viimeisen glam ilmeen.

Huulet

Koko päivän kestävien huulivärien levittäminen on haaste monille naisille. Jos kuitenkin noudatat joitain temppuja, voit saada sen pysymään pidempään ilman värinmuutoksia. Tätä varten valmistele huulet ensin huulikuorinnalla. Levitä sitä varovasti koko huulille, jotta kuollut ja kuiva iho irtoaa. Kosteuta huulet ja piirrä ääriviivat samanvärisellä huulikynällä. Täytä huulet huulipunalla ja olet valmis lähtemään.

Kynnet

Kynsituotteet sisältävät kaiken, mitä käytetään suojaamaan kynsiä vaurioilta, täydentämään ja pehmentämään niitä, kuten kynsilakat, poistoaineet ja emalit. Menneet ovat ajat, jolloin vain kynsimaali oli ainoa asia, jota käytämme käsiemme kauneuden parantamiseksi. Kosmetiikkateollisuuden kasvun ansiosta on saatavana erilaisia tekokynsiä eri malleina ja tyyleinä koristeilla, jotka antavat kätesi tyylikkään ilmeen. Voit myös tehdä kynsitaidetta näyttääksesi erilaiselta ja tyylikkäältä!

clouse menu Sulje