`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lee

Lee Western

Lee Western

Lee Western

Lee Western

Lee Western

  • Lee Western
  • Lee Western
  • Lee Western
  • Lee Western
  • Lee Western
  • Lee Western

Lee Western

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lee Western

Ohut istuvuus, legendaarinen Lee® Western -paita, jossa on kaksi rintataskua, napsautetut terävät taskut ja kaareva helma.
Pehmeä puuvillasekki klassisella helmiäisnapsauksella ja sävyompeleilla.
Kangas:
jäykkä paita denim.
Sävellys:
100% puuvillaa.


Jos etsit muotivarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu dressinn:aan. Lee:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla muotituotteilla on täysi Lee:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Lee Western on paras tuote muotitavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Lee Western

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje