`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lee

Lee Button Down

Lee Button Down

Lee Button Down

Lee Button Down

Lee Button Down

  • Lee Button Down
  • Lee Button Down
  • Lee Button Down
  • Lee Button Down
  • Lee Button Down
  • Lee Button Down

Lee Button Down

Tuotekuvaus Lee Button Down

Lee Button Down -paita, jossa on yksi rintatasku, preppy-napin kaulus ja täydellisesti leikattu säännöllinen istuvuus puhdasta, puhdasta ilmettä varten.
Tyylikäs klassisen tyyli, olemme käyttäneet viileää puuvillapopliinia tyylikkäillä tonaalipainikkeilla ja ompelemalla.
Tämä on työvaatteet nykyaikaiselle työpaikalle.
Kangas:
vankka popliini.
Sävellys:
100% puuvillaa.


Onko Lee Button Down etsimäsi tuote? dressinn:sta löydät kaikenlaisia Paitapuserottuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Lee on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet muotiverkkokaupasta.

Ominaisuudet Lee Button Down

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Tässä Lee-mallissa on tapahtunut kudoksen muutos viimeisen vuoden aikana. Ensimmäinen Lee Shirt Button Down -malli, joka minulla oli (ja on edelleen), oli paksu puuvilla. Tämä sama malli on nyt erittäin mukava ja kevyempi "pique" -kangas. Muutos ei ole ollut huonompi. Itse asiassa ostin kerran mustan ja nyt tummansinisen. Hinta Dresssinissa on erinomainen (puoleen hintaan virallisessa myymälässä).

Lee nappi paita

-

Lee-tuotepaita puoleen hintaan kuin virallisessa myymälässä. Laatu, täydellinen. Toimitus on jonkin verran hidasta, mutta kaikki lopulta saapuu täydelliseen kuntoon.

Täydellinen.

-

Kaikki erittäin hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje