`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kipling

Kipling Delia

Kipling Delia

Kipling Delia

Kipling Delia

Kipling Delia

  • Kipling Delia
  • Kipling Delia
  • Kipling Delia
  • Kipling Delia
  • Kipling Delia
  • Kipling Delia
  • Kipling Delia

Kipling Delia

Tuotekuvaus Kipling Delia

Jos sisäinen organisaatio on sen jälkeen, Delia-reppu todella pakkaa. Pidä omaisuutesi erillään ja varmista samalla, että pääset helposti pieniin esineisiin nopeasti. Sisätilat ja ulkotaskut tarjoavat entistä enemmän säilytystilaa. Tätä ylimääräistä viimeistelyä varten Delia-repussa on myös tyylikäs silikoni, jossa on tyylikäs päivitys.

Ominaisuudet:

Round Kipling -logo

Metal Monkey

Avaimenperä

D-rengas

Silikonihihna

Vetoketju

Vetoketjullinen tasku

2 vetoketjullista taskua

3 toiminnallista osastoa (1 lompakko + 2 kynää)

Vetoketjullinen takatasku

2 joustavaa avointa sivutaskua

Yläkahva

Säädettävät reppuhihnat

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyamidia

Koko: 33 Leveys x 37 Korkeus x 22 Syvyys cm

Paino: 0,48 kg

Tilavuus: 16 litraa


Löydä etsimäsi Kipling Delia verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Matkalaukuttarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Reput:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan dressinn:sta.

Ominaisuudet Kipling Delia

Ikä
Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Delia

-

Kiitos viimeinkin tapaamisesta. Paljon kiitoksia.

Kaunis reppu

-

Kaunis reppu ei liian suuri, ei liian pieni. Täydellinen matkoille. Halvempi kuin Kiplingin verkkosivusto.

Mukava tyyli vetoketju rikkoi tupsu outo

-

Ok, joten olen omistanut tämän tyylikkään reppun ja ajatellut, että vetoketjun ensisijaiset hampaat kestävät viiden kuukauden kuluttua, mutta mitään laitteistoa ei saada mukavaa ruusukultaa. Mahdollisesti liian vahva vetoketjuhampaiden materiaaleille. Tupla on outo lihaväri ja kumi, kun se voisi olla sen sijaan miellyttävä. Valitin pian ostoksen jälkeen ja jopa tavoittelin heitä muuttamaan ainakin tupsu mustaksi tai laivastoväliseksi tuplaksi. Korvasin kaivokseni todella mukavalla tupilla Amazon Bagilta, joka tarvitsee parannuksia ja on sitten upea

Kipling delia

-

Sekä palvelu että tuote olivat erinomaisia! Olen iloinen, että pystyin aina seuraamaan tuotetta, vaikka olin tilattuna ulkomailta. Se saapui ajoissa. Päivälaukku oli upea ja korkea laatu. Palaan ehdottomasti takaisin ja tilaa uudelleen. Kiitos vielä kerran loistavasta palvelusta!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje