up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Kaupunkiliikkuminen

Kaupunkiliikkuminen muoti

Tee ostoksia valtavassa Kaupunkiliikkuminenn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Kaupunkiliikkuminen

Esiteltävät tuotteet Kaupunkiliikkuminen

Kuinka liikkua kaupungissa mukavasti?

Kaupunkipyörät

Kaupunkipyörissä on leveät, täytetyt istuimet ja korotetut ohjaustangot, jotka antavat rennon matkustusalueen, ja ne sopivat parhaiten satunnaiseen ratsastukseen ympäri naapurustoa tai pyöräreittejä, lyhyille matkoille matkustamiseen ja tehtäviin ympäri kaupunkia. Kaupunkipyöriä voi ajaa päällystetyillä poluilla. Kaupunkipyörät eivät ole yhtä kevyitä tai tehokkaita kuin muut maantiepyörät.

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulaudat ovat sähkömoottorilla käynnistyneitä seisontaskoottereita. Nämä skootterit, jotka on lueteltu eräänlaiseksi mikro liikkuvuudeksi, on yleensä suunniteltu siten, että niiden keskellä on valtava kansi, jolla ratsastaja pysyy. Sähkökäyttöisiä skoottereita käytetään lain täytäntöönpanossa, turvavalvonnassa ja helpossa käytössä. Ne ovat yleisiä kaupunkialueilla ja niitä käytetään vaihtoehtoina pyöräilyyn tai kävelyyn.

Leijulaudat

Hoverboardsia kutsutaan myös itsetasapainottaviksi skoottereiksi. Hoverboards ovat pienikokoisia koneita, jotka liikkuvat sähkön avulla ja joissa on kaksi pyörää. He avasivat markkinat vuonna 2015 ja ovat ansainneet kasvavaa mainetta siitä lähtien. Hoverboards toimii litiumioniakkujen kautta, jotka voidaan ladata; kuljettajaa heilutetaan lavalla kahden pyörän sisällä.

Segways

Segway on itsetasapainottava erikoiskuljetin, jossa on kaksi pyörää. Segway on erittäin mukava ajaa. Se on tarkoitettu kuljettamaan sinut mukavasti väliajoille, jotka ovat liian kaukana kävelylle, mutta liian pieniä ajamiseen. Se on yleistä monissa eri maissa. Voit ostaa segmenttejä tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Xiaomi , Skateflash , Brigmton , 9transport , Anlen , Dahon .

clouse menu Sulje