`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

K-Swiss

K-Swiss Si-18 International Lux

  • K-Swiss Si-18 International Lux
  • K-Swiss Si-18 International Lux
  • K-Swiss Si-18 International Lux

K-Swiss Si-18 International Lux

Tuotekuvaus K-Swiss Si-18 International Lux

Up jalkineet pelin pois tuomioistuimelle Si 18 International OG Sneaker innoittamana Si 18 International joka otettiin käyttöön vuonna 1989. Sen vuosikerta brändäys ja grand slam liput ovat takaisku viime päivän sneaker kunniaa. Ikonin Viisi Stripes, nahka ylempi, ja sitoa sulkeminen kiillottaa pois klassisesta tyylistä.

Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät K-Swiss Si-18 International Lux:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut K-Swiss Si-18 International Lux:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla dressinn verkkokaupassa. Laajasta Sneakers valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia muotista täysin siemauksin. Nauti dressinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet K-Swiss Si-18 International Lux

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje