`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma C.200

  • Joma C.200
  • Joma C.200

Joma C.200

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Joma C.200

80-luvun innoittama retro joma-malli on täällä. rento ja mukava kenkä, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. rakenne on valmistettu kangasta yhdistettynä nahkaan. Pohja on tekstiiliä paremman sopeutumisen ja mukavuuden takaamiseksi. Pohja on valmistettu kumista ja kaksinkertainen eva. se erottuu korkeasta laadustaan, sopii tyylikkäästi pukeutumiseen, ja useilla väreillä voit valita sinulle parhaiten sopivan joka kerta. klassinen kenkä päivitetään vanhalla joma-logolla, j.
dressinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia muoti tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Joma C.200? Olet onnekas, sillä dressinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Sneakers kategoriassa, tarjoamme muita muoti tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Joma C.200

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje