up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Hygienia

Hygienia muoti

Tee ostoksia valtavassa Hygienian valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla muotin varusteita dressinn myymälässä.

n merkit Hygienia

Esiteltävät tuotteet Hygienia

Kuinka pitää hyvä hygienia hiuksillesi ja vartalollesi?

Seuraavassa on joitain lisävarusteita hyvän hygienian takaamiseksi:

Runko

Body Wash: antibakteerinen Body Wash on tehokas poistamaan bakteereita, kun puhdistus pölyä, liikaa öljyä, haju, hikoilu, ja meikki iholta.

Deodorantti: Antaa kehosi hikoilla ilman suoraa prosessia. Tukkeutuneet kainalohuokoset. Vähentää kainaloiden ärtyneisyyttä. Parannettu kehon yleinen vieroitus hikoilun kautta.

Hiukset

Shampoo: Ne toimivat puhdistavina tai vaahtoavina aineina, jotka poistavat epäpuhtaudet hiuksista. Shampoon komponentit on tehty rauhoittavammiksi hiuksissa ja säilyttävät hiusten ulkokuoren tyhjästä.

Öljy: Öljyt voivat auttaa sinua parantamaan hiustesi kuntoa, ja sivuvaikutusten mahdollisuus on hyvin rajallinen kohtuullisella hintarajalla. Niitä on myös mukava levittää.

Intiimihygienia

Intiimipesu: Intiimi pesu on suspensio, joka on muodostettu pääasiassa naisten intiimihygieniaan. Se auttaa pitämään parhaan pH tason ja poistaa emättimen levottomuuden. Pesun jatkuva käyttö näyttää tuoreelta ja jopa vähentää ärtyneisyyttä ja loukkaavia hajuja.

Parranajo

Parranajovoide: Parranajovoidetta käytetään parranajoon. Se muodostaa tasaisen suojakerroksen partakoneen ja ihon väliin, mikä takaa vähemmän vastustuskykyä ja vähentää punoituksen, parranajovamman ja arkuuden riskiä sekä vähemmän leikkauksia ja jälkiä. Parranajovoide kosteuttaa ihoa, jos se sisältää oikeat ainesosat työhön.

Voit ostaa tuotteita vartalon ja hiusten hygieniaan tuotemerkeiltä, kuten Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Laconme, Yves Saint Laurent.

clouse menu Sulje