`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging

Helly Hansen Rigging

Tuotekuvaus Helly hansen Rigging

Miesten Classic-tyylinen pitkäikäinen rento parka oli alunperin suunniteltu merimiehille, jotka tarvitsivat ylälevyn, joka antoi lämpöä ja suojaa valmistellessaan purjeveneensä ja odottaen lämmitysten välillä regatissa. Se on hyväksytty hienoksi vaatekappaleeksi, jossa on Helly Hansen -suunnittelu ja erinomainen suoja sekä ympärivuotinen monipuolisuus. Full Helly Tech® -rakenne pitää sinut kuivana ja irrotettava Primaloft®-vuoraustakki tarjoaa ylimääräistä lämpöä ja sitä voidaan käyttää myös erillisenä eristysvaippana. Täydellinen pitkä takki pohjoismaisten sääolosuhteiden muuttumiseen ja tyylikäs ilme aitoa merinäyttöä varten.

Ominaisuudet:

Helly Tech® -suojaus

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä

2 Ply-kankaan rakenne

Täysin sauma suljettu

Kestävä vedenpitävä hoito (DWR)

Mukana mukavuutta

Nopea kuivava vuori


dressinn:stä, omasta muotiverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Helly hansen Rigging tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Helly hansen:n tuotteita, kuten Rigging, kuten Miesten vaatteet kategoriasta muoti verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen muoti varusteisiin ja tsekkaa myös Helly hansen Rigging:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Helly hansen Rigging

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Helly hansen takila

-

Todella hyvä laatu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje