`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging

Helly Hansen Rigging

Tuotekuvaus Helly hansen Rigging

Takilassa takki integroitu Helly Tech Protection tekniikka on vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä vaate. Valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta, täysin suljetut saumat pitäen sinut kuivana ja ilman kosteutta rankkasateen aikana.

Tämä vedenpitävä takki on integroitu kestävään vedenkestävyyteen ja nopeaan vetovuoreen, joka lisää mukavuutta. Takilatakki sisältää elementtejä klassisesta merimiesmallista, pehmeästä puuvillakankaasta.

Miesten Classic-tyylinen pitkäikäinen rento parka oli alunperin suunniteltu merimiehille, jotka tarvitsivat ylälevyn, joka antoi lämpöä ja suojaa valmistellessaan purjeveneensä ja odottaen lämmitysten välillä regatissa. Se on hyväksytty hienoksi vaatekappaleeksi, jossa on Helly Hansen -suunnittelu ja erinomainen suoja sekä ympärivuotinen monipuolisuus. Full Helly Tech® -rakenne pitää sinut kuivana ja irrotettava Primaloft®-vuoraustakki tarjoaa ylimääräistä lämpöä ja sitä voidaan käyttää myös erillisenä eristysvaippana. Täydellinen pitkä takki pohjoismaisten sääolosuhteiden muuttumiseen ja tyylikäs ilme aitoa merinäyttöä varten.

Ominaisuudet:

Helly Tech® -suojaus

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä

2 Ply-kankaan rakenne

Täysin sauma suljettu

Kestävä vedenpitävä hoito (DWR)

Mukana mukavuutta

Nopea kuivava vuori


dressinn:ssa näytämme sinulle kaikki Helly hansen:n Rigging:n ominaisuudet. muotiverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Helly hansen Rigging tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Helly hansen Rigging ja voit hyödyntää muita muotivarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje