up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Wool Silk Cash

Hackett Wool Silk Cash

Hackett Wool Silk Cash

Hackett Wool Silk Cash

plus
  • Play videoHackett Wool Silk Cash
  • Hackett Wool Silk Cash
  • Hackett Wool Silk Cash
  • Hackett Wool Silk Cash
  • Hackett Wool Silk Cash

Hackett Wool Silk Cash

Tuotekuvaus Hackett Wool Silk Cash

Tämä V-kaula-aukko on valmistettu erittäin hienosta ylellisestä lankaa villasta, silkistä ja kashmirista, ja se on täydellinen perusta viikonlopun ulkonäölle, kun sää alkaa muuttua raikkaaksi.

Vedä päälle t-paitoja, pooloja ja paitoja ja tee kumppani parin allekirjoituksemme kanssa.

HA MC Knw -paita.

Ulkoinen koostumus:

70% villaa, 20% silkkiä, 10% kashmiria.
Hackett Wool Silk Casha on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Hackett:n tuotteita, kuten Wool Silk Cash, löydät ne omasta muoti verkkokaupastasi dressinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. dressinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä muoti varusteita Hackett:lta.

Ominaisuudet Hackett Wool Silk Cash

Kiinnitykset
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up