up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

plus
  • Play videoHackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber
  • Hackett Tech Bomber

Hackett Tech Bomber

Tuotekuvaus Hackett Tech Bomber

TECH BOMBER on valmistettu korkean kierteen teknisestä kankaasta, jonka ulkonäkö on kuiva trooppinen räätälöity villa, jossa on kalvopohja.

Tämä tyyli on täysin vuorattu verkkovuorella, joka on käsitelty luomaan hengittävä, lämpöä säätelevä ja vettä hylkivä pinta.

Innovatiivinen materiaali on muotoiltu pommikoneiden ikonisella uurretulla kauluskauluksella, vyötärönauhalla ja hihansuilla.

TECH BOMBER on viimeistelty vesisuojalla, kiillotetut vetoketjut ja kontrastinen sisäinen punainen vetoketjutasku, joka on kohokohta pudotettavaksi 1.

Tämä kappale edustaa nykyaikaisempaa lähestymistapaa Hackettille hyödyntäen teknisesti ylivoimaisia kankaita ja edistyneitä rakennustekniikoita täysin suunnitellulle vaatteelle.

HA MC Outerw Päällysvaatteet.

Ulkoinen koostumus:

50% villaa, 40% polyesteriä, 10% viskoosia.
Etsitkö Hackett-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Hackett Tech Bomber:a? dressinn:sta, löydät täyden Miesten vaatteet tuotekokoelman ja muoti tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme dressinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin muotitarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Hackett Tech Bomber

Kiinnitykset
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up