up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Sr Piqué

Hackett Sr Piqué

Hackett Sr Piqué

plus
  • Play videoHackett Sr Piqué
  • Hackett Sr Piqué
  • Hackett Sr Piqué
  • Hackett Sr Piqué

Hackett Sr Piqué

Tuotekuvaus Hackett Sr Piqué

Ylellinen ylivoimainen puuvillapikee, jossa on kudottu kudos, mokkanahkaiset yksityiskohdat napissa hienostuneen ilmeen saavuttamiseksi, kangas yhdistää hengittävää puuvillaa, jossa on ripaus joustavuutta, ajaton pala.

HA MCS / S Po SS Polo.

Kankaan luokka:

Neuloa.

Ulkoinen koostumus:

100% puuvillaa.
Tilaa nyt oma Hackett Sr Piqué:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Hackett Sr Piqué:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Hackett Sr Piqué:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 200.211 $. Suuresta Pikeepaidat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Hackett Sr Piqué

Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up