up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Sartorial

Hackett Sartorial

Hackett Sartorial

Hackett Sartorial

Hackett Sartorial

plus
  • Play videoHackett Sartorial
  • Hackett Sartorial
  • Hackett Sartorial
  • Hackett Sartorial
  • Hackett Sartorial
  • Hackett Sartorial

Hackett Sartorial

Tuotekuvaus Hackett Sartorial

SARTORIAL CREW on täydellinen neuleet räätälöityyn lähestymistapaan.

SARTORIAL CREW on kehrätty puuvillasta ja silkistä, mikä tekee tästä villapaidasta sekä hengittävän että lämpöä säätelevän.

SARTORIAL CREW -mallissa on hunajakennoommel, joka lisää korostunutta lähestymistapaa, ja se on yhdistetty kontrastifaux-mokkanahkaisiin kyynärpäähän, jotka sopivat täydellisesti räätälöintiin.

Puuvillasilkkiseos toimii hyvin sekä farkkujen, chinoiden että räätälöinnin kanssa.

HA MC Knw -paita.

Ulkoinen koostumus:

80% puuvillaa, 20% silkkiä.
Tällä hetkellä, Hackett Sartorial tuotetta on saatavilla dressinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Hackett-merkkisiin muoti tuotteisiin, joita muoti verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Neuleet kokoelman malleilla. dressinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat muoti-tuotteet.

Ominaisuudet Hackett Sartorial

Kiinnitykset
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up