up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Oxford Multi Trim

Hackett Oxford Multi Trim

plus
  • Play videoHackett Oxford Multi Trim
  • Hackett Oxford Multi Trim
  • Hackett Oxford Multi Trim

Hackett Oxford Multi Trim

Tuotekuvaus Hackett Oxford Multi Trim

Tämä paita on osa monikäyttöistä paitavalikoimaamme, ja niillä on yleensä enemmän kontrastia yksityiskohtia kaikkialla vaatteessa.

Tämä paita on valmistettu klassisesta oxfordista ja siinä on kontrastikankaat (painatus ja raita) kauluksen sisäpuolella, sisäpuolella ranneke ja napinapit.

Mukana myydyin leikattu kaulus Kent, ohuessa istuvuudessamme.

Ranneke on Hackett-merkkinen.

Kaikki napinsaumat ovat kontrastia.

Etupainonapit on kiinnitetty keskellä olevan etupainikelakkaan kiinnitetyllä kontrastilla.

HA MCS LS paita.

Ulkoinen koostumus:

100% puuvillaa.
Älä odota enää pidempään ja osta Hackett Oxford Multi Trim. Jos sinulla on kysyttävää Hackett Oxford Multi Trim:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä dressinn yhteydenottosivumme kautta. dressinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten vaatteettuotteita muoti:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Paitapuserot varusteilla.

Ominaisuudet Hackett Oxford Multi Trim

Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje
up up