up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Merino Detailed

Hackett Merino Detailed

Hackett Merino Detailed

Hackett Merino Detailed

plus
  • Play videoHackett Merino Detailed
  • Hackett Merino Detailed
  • Hackett Merino Detailed
  • Hackett Merino Detailed
  • Hackett Merino Detailed

Hackett Merino Detailed

Tuotekuvaus Hackett Merino Detailed

Hackettin MERINO DETAILED FULL ZIP on neulottu hienosti merinovillasta, joten se on yhtä kevyt ja lämmin.

Siinä on ohut profiili, jossa on kaksisuuntainen vesisuojan vetoketju, joka voidaan jättää tekemättä, jotta siihen mahtuu kerroksia.

Se on varustettu suppilokaulalla ja kehystetty mukavilla uurretuilla koristeilla, joissa on telineitä, jotka lisäävät teknistä lähestymistapaa.

HA MC Knw Muu neule.

Ulkoinen koostumus:

100% merinovillaa.
dressinn:stä, omasta muotiverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Hackett Merino Detailed tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Hackett:n tuotteita, kuten Merino Detailed, kuten Miesten vaatteet kategoriasta muoti verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen muoti varusteisiin ja tsekkaa myös Hackett Merino Detailed:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Hackett Merino Detailed

Kiinnitykset
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up