up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Linen Selvedge

Hackett Linen Selvedge

plus
  • Play videoHackett Linen Selvedge
  • Hackett Linen Selvedge
  • Hackett Linen Selvedge

Hackett Linen Selvedge

Tuotekuvaus Hackett Linen Selvedge

Selvedge-yksityiskohdat on otettu persoonallisista räätälöintikankaistamme, testamentit kutovat yrityksen nimen kankaaseen Selvedge, sen viileä nyökkäys liiketoiminnan tälle puolelle.

HA MA Mil -huivit.

Ulkoinen koostumus:

100% pellava.
Suunnitteletko Hackett Linen Selvedge:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi dressinn:n, muotikaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 91.0575 $, ainoastaan rajoitetun ajan! dressinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Hackett-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla muoti tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Hackett Linen Selvedge

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up