up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Hackett

Hackett Knitted

Hackett Knitted

Hackett Knitted

Hackett Knitted

plus
  • Play videoHackett Knitted
  • Hackett Knitted
  • Hackett Knitted
  • Hackett Knitted
  • Hackett Knitted

Hackett Knitted

Tuotekuvaus Hackett Knitted

Tässä pitkähihaisessa NEULETTU POLOSSA on moderni muotoilu urheiluvaatteiden innoittamaksi klassikoksi, ja sen sisäinen kaulus kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin punaisella kaatumisella, piilotetulla vetoketjulla ja kiillotetuilla pistoolilla.

Se on valmistettu ylellisestä puuvillalangasta kevyt ja mukava tyyli.

Silti auttaa hengittävyyttä ja lämpöä.

Kauluksessa ja hihansuissa on molemmat sekoitus milano-ompeleita ja pilkkarit ompelemalla nykyaikaisempi lähestymistapa neulottuun pikeeseen.

HA MC Knw Muu neule.

Ulkoinen koostumus:

100% puuvillaa.
Juuri nyt, Hackett Knitted on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. dressinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Miesten vaatteet katalogista Pikeepaidat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Pikeepaidat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Hackett Knitted

Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up