`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gstar

Gstar Box Logo Pocket Tweater

Gstar Box Logo Pocket Tweater

Gstar Box Logo Pocket Tweater

  • Gstar Box Logo Pocket Tweater
  • Gstar Box Logo Pocket Tweater
  • Gstar Box Logo Pocket Tweater
  • Gstar Box Logo Pocket Tweater

Gstar Box Logo Pocket Tweater

Tuotekuvaus Gstar Box Logo Pocket Tweater

T-paita Box Logo Embro on yksi luomupuuvillaisista graafisista T-paidoistamme. Tässä versiossa on kudottu patch-sovellus rinnassa. Kumipainettu G Star RAW -grafiikka asetetaan keskelle, jossa tietokoneella brodeerattu grafiikka asetetaan. Pyöristetty pääntie ja suora istuvuus tarjoavat mukavan kulumisen. AG Star RAW -kudottu tarra on asetettu sivusaumaan allekirjoittamaan se.


Ominaisuus:

Joustava, pyöreä kaula
Lyhyet hihat, suora sisäosa
Suora helma
Kudottu laastari, jossa grafiikat päällä rinnassa
G Star RAW kudottu tarra sivusaumassa
Usein ja joustava
Kuiva kosketus
Orgaanisissa puuvillakuiduissa ei ole myrkyllisiä torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita. Orgaanisen puuvillan viljely auttaa parantamaan maaperän laatua, estää veden saastumisen ja säilyttää luonnon monimuotoisuuden. Valitsemalla luomupuuvilla voimme säästää jopa 91% vettä.
RAW Kestävä. RAW Kestävät vaatteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja auttavat minimoimaan G Star RAW -kokoelman ympäristövaikutukset.


Tekniset tiedot:

100% orgaanista puuvillaa


Hoito:

30 ° normaali prosessi
Ei saa valkaista
Älä kuivaa
Matala joukkoaukkoinen rauta 110
Älä kuivapuhdista
Viiva kuivuu varjossa


Ostaessasi Gstar Box Logo Pocket Tweater:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Gstar Box Logo Pocket Tweater-tuotteeseesi, jonka olet ostanut dressinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, muoti-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Gstar:n kokoelmaan ja täydentää muoti varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Gstar Box Logo Pocket Tweater

Kaula tyyppi
Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje