up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Craghoppers

Craghoppers NosiLife Erin

Craghoppers NosiLife Erin

Craghoppers NosiLife Erin

plus
  • Play videoCraghoppers NosiLife Erin
  • Craghoppers NosiLife Erin
  • Craghoppers NosiLife Erin
  • Craghoppers NosiLife Erin

Craghoppers NosiLife Erin

Tuotekuvaus Craghoppers NosiLife Erin

Tästä monipuolisesta matkatopista on paljon rakastettavaa. Saatavana tyylikkäänä raidallisena, tavallisena ja harmaana vaihtoehtona, joka sopii täydellisesti tämän kauden elämäntyyliin, se tarjoaa kaiken hyönteissuojan, jota voit odottaa NosiLifelta. Kosteuden ja hajun hallinnan ansiosta päivän raikkaus on älykäs valinta.


Ominaisuudet:

Veneen kaula laskostettuna takana


Tekniset tiedot:

Kiinteä: 61% polyesteri, 36% puuvilla, 3% elastaani / Kiinteä 2 väriraidat: 66% polyesteri, 29% puuvilla, 5% elastaani / Kiinteä 3 värinauha: 80% polyesteri, 11% puuvilla, 9% elastaani / 2 väriä slub-raita: 78% polyesteriä, 22% puuvillaa


Teknologia:

Verrattomat hyönteisten vastaiset vaatteet:
Hyönteishoitomme on rakennettu kankaaseen ja tarjoaa erinomaisen suojan purevilta hyönteisiltä, joka kestää vaatteen käyttöiän.

Mikä on NosiLife:
Suunniteltu ja valmistettu matkoille. Hyönteishoitomme on rakennettu kankaisiimme ja tarjoaa erinomaisen suojan purevilta hyönteisiltä. Riippumattoman testauslaboratorion testaama tarjotakseen puolustuksen, joka kestää vaatteen käyttöiän. Todistettu puolustavan hyttysiä ja muita purevia hyönteisiä vastaan, jotka voivat aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten Malaria.

Siirtää kehon kosteuden pois iholta:
Pidä sinut viileänä liikkeellä ja raikkaana kosteudessa.

Annetaan iholle hengittää:
Nämä kankaat on suunniteltu kykyyn siirtää kosteus tehokkaasti pois iholta ja haihduttaa se nopeasti suurella pinta-alalla.


Hoito:

Helppo hoito, nopeasti kuivuva kangas vähentää silitystarvetta.
Aiotko hankkia itsellesi suositun Craghoppers NosiLife Erin:n? Kaikki Craghoppers-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Craghoppers NosiLife Erin jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme dressinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman muoti varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Craghoppers NosiLife Erin

Hihatyypit
Väri
Kaula tyyppi
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up