`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Calvin klein

Calvin klein S/S Short Set

  • Calvin klein S/S Short Set
  • Calvin klein S/S Short Set

Calvin Klein S/S Short Set

Tuotekuvaus Calvin klein S/S Short Set

Hanki hengittävä mukavuus ja urheilullinen ilme allekirjoituksellamme olevalla MODERN COTTON -alus- ja lounge-vaatevalikoimallamme.

Yläosa:

Puuvillaelastaaniseos


Jos haluat tietää lisää Calvin klein S/S Short Set:sta tai muista Calvin klein-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa dressinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia muoti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Pyjamat valikoimaamme, mistä voit valita muotituotteita Calvin klein:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Calvin klein S/S Short Set

Hihatyypit
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje