`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Calvin klein

Calvin klein Mono Embro Patch

Calvin klein Mono Embro Patch

  • Calvin klein Mono Embro Patch
  • Calvin klein Mono Embro Patch
  • Calvin klein Mono Embro Patch

Calvin Klein Mono Embro Patch

Tuotekuvaus Calvin klein Mono Embro Patch

Logo-korkki, puuvillatillat, säädettävä suljin, CK-logo edessä, 100% puuvillaa, käsinpesu, yksi koko sopii kaikille.Jos olet kiinnostunut Calvin klein:n Mono Embro Patch tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten lisätarvikkeet tuotteet Calvin klein-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Calvin klein suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia muoti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Calvin klein Mono Embro Patch jo tänään!

Ominaisuudet Calvin klein Mono Embro Patch

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje