`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Calvin klein

Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes

  • Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes
  • Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes

Calvin Klein Monaco Vulcanized Laceup Pes

Tuotekuvaus Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes

Polyesteri päällinen, polyesteri pohjaosa, polyesteri vuori, kumi ulkopohja, Calvin Klein tuotemerkki kantapäässä ja sivulla, kulkee koon mukaan.

Sävellys:

100% kierrätettyä puuvillaa.
Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Sneakerstuotteita Miesten kengät kategoriastamme omasta muoti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Calvin klein-tuotteita dressinn:ssa, löydät laajan valikoiman muotituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Calvin klein on sitoutunut kehittämään ja parantamaan muotikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Calvin klein Monaco Vulcanized Laceup Pes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje