`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Boss

Boss Rockfish

Boss Rockfish

  • Boss Rockfish
  • Boss Rockfish
  • Boss Rockfish

Boss Rockfish

Tuotekuvaus Boss Rockfish

BOSS: n uimat shortsit, jotka on muotoiltu nopeasti kuivuvaan kankaaseen käytännöllisyyden vuoksi. Tämä elinvoimainen pari, joka on muotoiltu joustavalla vyötärönauhalla ja kiristysnauhalla mukautuvaan mukavuuteen, on painettu leikkisällä kuviolla, joka on inspiroitu uuden kauden malliston teemasta. Yksivärinen sisempi vyötärö lisää visuaalista vaikutusta, kun taas kumitettu merkki tarjoaa hienovaraisen tuotemerkin tämän lyhyen parin helmassa.

MATERIAALINEN MUOKKAUS:

100% polyesteri, vuori: 100% polyesteri

PESUOHJEET:

40 ° C VÄRITETTU PESU
EI SAA VALKAISTA
EI RUMPUKUIVAUSTA
Silitysrauta alhainen lämpö
HERENAS KEMIALLINEN KUIVAPESU PES
careinstructioncode.000357

Löydä suosikki Miesten vaatteetmallisi ja nauti muotista. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Boss Rockfish:n. Jos sinulla kysyttävää Boss Rockfish:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä muotiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Boss Rockfish

Uimapuvut
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje