up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

black-friday

banner campana

Mustia luokkia

Black Friday 2019

Olet odottanut koko vuoden Black Fridayta 2019 ostaaksesi tuon himoitsemasi muodikkaan vaatekappaleen, jonka Dressinn tuo ulottuvillesi, ei vain kuuluisana Black Fridayna, vaan olemme laajentaneet alennusmyyntejä koko edeltäväksi Black Week -viikoksi ja tulevaksi Cyber Monday -maanantaiksi, jotta voimme tarjota parhaat tarjoukset naisten vaatteita ja miesten vaatteita, jalkineita ja trendikkäitä asusteita.  
Yhdistele uudet takit ja parkat kulutettuihin farkkuihisi, hanki koko vuoden haaveilemasi parfyymi, päivitä bilemekkosi ajan tasalle, hanki pehmeät ja mukavat collegepaidat kylmiä sunnuntaita varten, yllätä kumppanisi kauniilla kellolla ja jaa nämä Black Friday -tarjoukset ystäviesi kanssa.

loading

Mikä on Friday?

Black Friday on nimitys, jolla viitataan päivään, jolloin sekä fyysiset että verkkokaupat ympärimaailman laskevat hintojaan tarjouksilla, jotka saavat miljoonat asiakkaat hulluiksi ja jonottamaan tunteja ostaakseen parhaat joululahjat.  

Milloin Black Friday on?

Black Friday on heti amerikkalaisten juhliman kiitospäivän jälkeen eli silloin kun joulusesonki siellä virallisesti alkaa. Tänä vuonna Black Friday 2019 on 29. marraskuuta.

Black Friday -tarjouksemme

Dressinnin muotikaupassa olemme innoissamme Black Friday 2019:sta ja olemme valmistelleet isoja alennuksia naisten ja miesten jalkineisiin, vaatteisiin ja reppuihin, joita et varmasti halua ohittaa, koska ne ovat aina mukavia, moderneja ja muodikkaita.  
Tämä on paras mahdollisuus täyttää tarve maksihameesta, joka sopii täydellisesti yhteen nahkasaappaiden, mustasta bleiseristä tai jakusta, jotka saavat sinut näyttämään niin elegantilta virallisissa tilanteissa, tai värikkäästä lempiverryttelypuvusta puistokävelyitä tai salia varten.

Dressinnin Black Week

Jotta voit valita kaikessa rauhassa, perheen kanssa tai yksiksesi, ja tutustua valtaviin alennuksiin tarjoamistamme takeista, lenkkareista ja housuista, olemme päättäneet Black Fridayta koko viikon mittaiseksi, mikä tarkoittaa että Black Week alkaa maanantaina 25. marraskuuta. Nyt sinulla ei ole enää tekosyytä olla päivittämättä kaikkia vaatteita omaan ja perheenjäseniesi vaatekaappiin.
Mutta emme tee tätä yksin. Kauppamme huippubrändit kuten Gstar, Diesel, Superdry, Lacoste, Nike, Puma, Vans, Levi’s ja Timberland liittyvät tähän alhaisten hintojen juhlaan taatakseen laadukkaat, kulutusta kestävät, mukavat ja trendikkäät vaatteet.  

Tutustu Black Fridayn historiaan

Black Fridayn alkuperästä on useampia tarinoita, jotka liittyvät joulualennusmyyntien aloittamiseen, ja toisia jotka liittyvät finanssikriisiin. Ehkäpä ensimmäisen kerran “mustasta perjantaista” puhuttiin 24. syyskuuta 1869, kun amerikkalaiset meklarit Jay Gould ja Jim Fisk ajoivat sadat Wall Streetin yritykset konkurssiin yritettyyän suorittaa monien miljoonien huijauksen kultamarkkinoilla.  
Sata vuotta myöhemmin Black Fridaysta puhuttiin jälleen kahdessa eri yhteydessä. Sekä Philadelphiassa vuonna 1966 että New Yorkissa vuonna 1975 tätä nimitystä käytettiin kuvailemaan kaaosta, jonka aiheuttivat autot ja ihmiset, jotka olivat tulleet kaupunkiin jouluostoksille kiitospäivän jälkeisenä päivänä.  

Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 on alennusmyynti Black Fridayn jälkeen, “kahdeksas päivä” kuten joissain maissa sanotaan, ja se on viimeinen päivä ostaa kaikenlaista haluamaasi hinnoilla, joita et enää tule näkemään. Tänä vuonna Cyber Monday on 2. joulukuuta, jolloin meillä Dressinnillä on joitain mahtavia tarjouksia vaatteista, paidoista, t-paidoista, housuista ja farkuista brändeiltä kuten Nike, Puma tai Timberland ja monilta muilta. Nämä ovat tarjouksessa vain tuona päivänä vaate- ja kenkäverkkokaupassa.
Joten valmistaudu kaikessa rauhassa tutustumaan katalogiimme houkuttelevine tarjouksineen ja nauti vaatekerran päivittämisestä toimistoon, lenkkeilyyn tai bileisiin tai ensitreffeille. Odotamme sinua!

clouse menu Sulje