up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Versace

Versace L Homme Eau De Toilette 100ml

plus
  • Play videoVersace L Homme Eau De Toilette 100ml
  • Versace L Homme Eau De Toilette 100ml

Versace L Homme Eau De Toilette 100ml

Produktbeskrivelse Versace L Homme Eau De Toilette 100ml

Versace L Homme Eau De Toilette 100 ml.Hvis du ønsker å vite mer om Versace L Homme Eau De Toilette 100ml, eller andre produkter av merket Versace i Parfymer kategorien hos dressinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine mote aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Herreparfymer kolleksjon som du kan velge mote produkter fra Versace, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Versace L Homme Eau De Toilette 100ml

Farge
Kapasitet
typer parfymer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bedre sent enn aldri

-

Jeg har lett etter akkurat denne parfymen i flere år siden jeg ikke kunne finne den i butikkene i Sør-Afrika. Duften er litt tonet ned, men jeg tror grunnloven ble revidert, men den gir meg fortsatt nostalgiske minner fra 90-tallet. The South African Postal Services er litt treg i leveransene (nesten 2 måneder), men den kom til slutt, og jeg er veldig fornøyd med produktet mitt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up