`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vans

Vans V76 Skinny

  • Vans V76 Skinny
  • Vans V76 Skinny

Vans V76 Skinny

Produktbeskrivelse Vans V76 Skinny

The Boys V76 Skinny Jean i Overdye Black er en 93% bomull, 6% polyester og 1% elastan 11,5 oz. stretch dongeri bukse med et sort plagg overdye. Med klassiske 5 lommer, glidelås fly, og en ekte skinn lapp på beltet, har V76 Skinny en lav prisvekst, slank passform som sitter på hoften med en smal, konisk ben.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 93% Cotton 6% Polyester 1% Spandex


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med dressinn, nettbutikken som spesialiserer seg på mote materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Bukser produkter av Vans. Forespørr mote produktene som er oppført som Vans V76 Skinny designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Vans V76 Skinny

Typen bukse
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk