`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vans

Vans V76 Skinny

  • Vans V76 Skinny
  • Vans V76 Skinny

Vans V76 Skinny

Produktbeskrivelse Vans V76 Skinny

Den V76 Skinny Jean er laget av 99% bomull / 1% elastan denim med vintage Vans DNA skoeske inspirert merking som inkluderer: "Customade for You" interiør linning silketrykk, "Den opprinnelige siden 1966" tikkende tape på myntlomme og Vans lær denim lapp på baksiden linningen. Den V76 Skinny har hex bolt nagledetaljer, zip fly, lav prisvekst, tight passform og koniske ben.

Vans V76 Skinny er et produkt som samsvarer til den Bukser kategorien innen Herreklær utvalget på din mote butikken, dressinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av dressinn. Hva er fordelene med Vans V76 Skinny? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for mote.

Spesifikasjoner Vans V76 Skinny

Typen bukse
Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk