`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vans

Vans Torrey

  • Vans Torrey
  • Vans Torrey

Vans Torrey

Produktbeskrivelse Vans Torrey

Vi presenterer den nye TORREY BOYS turjakken , designet for de små i huset. Den er laget av polyester og nylon som gir større motstand og elastisitet mot plagget.

Den er helt vanntett, perfekt for vinterdager. Den har en veldig praktisk full åpning ledsaget av trykknapper til stopp. Den har en elastisk nederkant og mansjetter for bedre passform og komfort.

Den har en veldig praktisk og funksjonell V-hals i falden. Har offset sømmer i skulderområdet for større bevegelsesfrihet.


Vans The Torrey Jacket er en 100% nylon vannavstøtende knappen nede trenere jakke med trykt venstre bryst grafisk og to foran slit lommer på hoftene.


Hvis du ønsker å vite mer om Vans Torrey, eller andre produkter av merket Vans i Gutteklær kategorien hos dressinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine mote aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Jakker kolleksjon som du kan velge mote produkter fra Vans, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Vans Torrey

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk