up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans

Vans Torrey Jacket

Vans Torrey Jacket

Vans Torrey Jacket

plus
  • Play videoVans Torrey Jacket
  • Vans Torrey Jacket
  • Vans Torrey Jacket
  • Vans Torrey Jacket

Vans Torrey Jacket

Produktbeskrivelse Vans Torrey Jacket

Vi presenterer den nye TORREY BOYS turjakken , designet for de små i huset. Den er laget av polyester og nylon som gir større motstand og elastisitet mot plagget.

Den er helt vanntett, perfekt for vinterdager. Den har en veldig praktisk full åpning ledsaget av trykknapper til stopp. Den har en elastisk nederkant og mansjetter for bedre passform og komfort.

Den har en veldig praktisk og funksjonell V-hals i falden. Har offset sømmer i skulderområdet for større bevegelsesfrihet.
Vans The Torrey Jacket er en 100% nylon vannavstøtende knappen nede trenere jakke med trykt venstre bryst grafisk og to foran slit lommer på hoftene.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Gutteklær produkter av Vans har du funnet den beste plassen på dressinn. Hos dressinn jobber vi alltid med de beste merkene som Vans for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre mote produkter som Vans Torrey Jacket. Legg inn bestillingen nå og motta Vans Torrey Jacket så fort som mulig.

Spesifikasjoner Vans Torrey Jacket

Årstid
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up