up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans

Vans Skoe Winston Youth

plus
  • Play videoVans Skoe Winston Youth
  • Vans Skoe Winston Youth

Vans Skoe Winston Youth

Produktbeskrivelse Vans Skoe Winston Youth

Vans Atwood, en arv lav topp stil, sikringer lerret til Vans Original Waffle tannkjøtt yttersåle gjennom vulkanisert konstruksjon. Metall eyelets, en polstret tungen og krage, sammen med en dobbel sømmer øvre gi denne svært komfortabel stil det ypperste innen holdbarhet.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Vans Skoe Winston Youth unik. Hvis du er interessert i Vans Skoe Winston Youth bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk dressinn. Vår omfattende Sneakers kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte mote aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et dressinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Vans Skoe Winston Youth

Lukninger
Farge
Høyde støvler
Skjønn

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up