up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans
360

Vans Skoe Era

plus
  • 360Vans Skoe Era
  • Play videoVans Skoe Era
  • Vans Skoe Era

Vans Skoe Era

Produktbeskrivelse Vans Skoe Era

Era er vår klassiske snøring skatesko. Vi kunne fortelle deg hele historien om hvorfor det har blitt en skating legende, men vel la komforten fortelle historien. Utformet med en myk såle, dobbel sømmer vamp, polstret tungen og slimhinnen, og vår signatur vaffel sålen.Spesifikasjoner:


Sammensetning: Canvas


Med Vans Skoe Era kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Vans og deres mote produkter, gå inn på kategorier av Damesko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved dressinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Vans Skoe Era

Farge
Høyde støvler

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg elsker dem

-

Beste pris for kvalitetsvans umulig, takk!

God kvalitet og pris.

-

God kvalitet, prisen ble levert raskt.

Fine tøfler, rask og profesjonell service

-

Skoene har kommet før 48 timer. De er originale, kvaliteten er som forventet og den beste: Prisen er vanligvis den billigste på Internett. For dette og tidligere kjøp av andre produkter. Jeg vil absolutt gjenta.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up