up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans
360

Vans Skoe Era

plus
  • 360Vans Skoe Era
  • Play videoVans Skoe Era
  • Vans Skoe Era

Vans Skoe Era

Produktbeskrivelse Vans Skoe Era

Du trenger ikke lenger vente, vi presenterer de nye ERA-skateskoene , inspirert av den klassiske VANS- skøytemodellen. Disse skoene er ideelle for skatere og surfere.

Den har en forsterket og polstret ankelbøyle som gir uovertruffen komfort. Disse flotte joggeskoene kan kombineres perfekt med shorts og lange bukser. Den øvre delen av skoen er laget av motstandsdyktig lerret av utmerket kvalitet.

Har et flettet festesystem med metallgjennomføringer for holdbarhet. Den har en tunge som gjør at vann ikke siver inn i skoen. Sålen er laget av gummi.
Herringbone Leopard Era, Vans klassisk lav toppen snøring skatesko, har en slitesterk dobbel sømmer lerret øvre med hele leopard print, metall maljer, polstret tungen og slimhinnen, og Vans signatur Waffle yttersåle.

Spesifikasjoner:

Sammensetning: Canvas


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Damesko produkter av Vans har du funnet den beste plassen på dressinn. Hos dressinn jobber vi alltid med de beste merkene som Vans for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre mote produkter som Vans Skoe Era. Legg inn bestillingen nå og motta Vans Skoe Era så fort som mulig.

Spesifikasjoner Vans Skoe Era

Farge
Høyde støvler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up