up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans
360

Vans Skoe Atwood

Vans Skoe Atwood

plus
  • 360Vans Skoe Atwood
  • Play videoVans Skoe Atwood
  • Vans Skoe Atwood
  • Vans Skoe Atwood

Vans Skoe Atwood

Produktbeskrivelse Vans Skoe Atwood

Atwood, en arv lav top stil, og har en dobbel sømmer lerret øvre på en Vans Original Waffle yttersåle. Metall maljer, en polstret tungen og krage, sammen med vulkanisert konstruksjon gir dette svært komfortabel stil det ypperste innen holdbarhet.

Vans Skoe Atwood har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Vans Skoe Atwood som du har kjøpt hos dressinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett mote butikk oppdage en rekke produkter av merket Vans og fullføre din bestilling av mote produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Vans Skoe Atwood

Farge
Høyde støvler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vans atwood

-

Rask sending. God service. Eksakt beskrivelse av varene. Varene er i utmerket stand. Det er ingen salgskvittering. Hyggelige joggesko. Rask videresendt varer. Boksen er pakket i en enkel plastpose. Jeg nølte litt på veien. Av minusene er det ingen dokumenter, sjekker.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up