up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vans

Vans Jakke Torrey

Vans Jakke Torrey

Vans Jakke Torrey

plus
  • Play videoVans Jakke Torrey
  • Vans Jakke Torrey
  • Vans Jakke Torrey
  • Vans Jakke Torrey

Vans Jakke Torrey

Produktbeskrivelse Vans Jakke Torrey

Vi presenterer den nye TORREY BOYS turjakken , designet for de små i huset. Den er laget av polyester og nylon som gir større motstand og elastisitet mot plagget.

Den er helt vanntett, perfekt for vinterdager. Den har en veldig praktisk full åpning ledsaget av trykknapper til stopp. Den har en elastisk nederkant og mansjetter for bedre passform og komfort.

Den har en veldig praktisk og funksjonell V-hals i falden. Har offset sømmer i skulderområdet for større bevegelsesfrihet.
Vans The Torrey Jacket er en 100% nylon vannavstøtende knappen nede trenere jakke med trykt venstre bryst grafisk og to foran slit lommer på hoftene.


Kjøp din Vans Jakke Torrey til den laveste prisen! I vår nettbutikk for mote, dressinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Gutteklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Vans Jakke Torrey. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår mote katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Vans Jakke Torrey

Årstid
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up