`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vans

Vans Era

  • Vans Era
  • Vans Era
  • Vans Era

Vans Era

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Vans Era

Du trenger ikke lenger vente, vi presenterer de nye ERA-skateskoene , inspirert av den klassiske VANS- skøytemodellen. Disse skoene er ideelle for skatere og surfere.

Den har en forsterket og polstret ankelbøyle som gir uovertruffen komfort. Disse flotte joggeskoene kan kombineres perfekt med shorts og lange bukser. Den øvre delen av skoen er laget av motstandsdyktig lerret av utmerket kvalitet.

Har et flettet festesystem med metallgjennomføringer for holdbarhet. Den har en tunge som gjør at vann ikke siver inn i skoen. Sålen er laget av gummi.


Herringbone Leopard Era, Vans klassisk lav toppen snøring skatesko, har en slitesterk dobbel sømmer lerret øvre med hele leopard print, metall maljer, polstret tungen og slimhinnen, og Vans signatur Waffle yttersåle.

Spesifikasjoner:

Sammensetning: Canvas


Hos dressinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets mote produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Vans Era? Du er heldig siden dressinn i Herresko katalogen og Sneakers kategorien tilbyr vi andre mote produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Vans Era

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rask forsendelse! 100% anbefalt!

-

Rask forsendelse. Greit. Vans-skoene jeg kjøpte tilsvarer beskrivelsen! Takk skal du ha!

Ærlig kommentar

-

Emballasjen kom 3 dager etter den antatte, men den kom. Jeg kan se på bildet som dressinn først sendte at emballasjen var i perfekt stand, men da den kom hit ser det ut til at den gikk gjennom en krig, snart var det MRWs feil, selv om jeg ønsket å advare alle som er i tvil om at i det minste alt kom og joggeskoene i seg selv er i perfekt stand!

Veldig komfortable sko

-

Veldig behagelige og fargerike sko for denne tiden, jeg anbefaler dem, du kan kombinere dem med alle slags klær.

Levering

-

skoen og leveransen gikk veldig bra superprodukt

Topp

-

Super kvalitet og raskt sendt

Uformell og kledd

-

Ideell for uformell kjole. Som alltid er de dyre å være en sneaker med gummisåle, men sånn er det!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk